Int.Ch. Sint Agatha's Prince Charming Guiseppe

Sint Agatha’s Prince Charming Guiseppe, Roepnaam: GuiseppeStamboom van Sint Agatha's Prince Charming Guiseppe

seal-point kater, 08-04-2005 – 16-12-2013.

Vader: Ch. Sint Agatha’s Benjamin van Xinti, Moeder: Eur.Ch. Nefertari van ’t Sparrenhof.

Guiseppe is enige tijd als dekkater actief geweest en heeft daarbij een aantal leuke nestjes gegeven. Maar uiteindelijk lag ie toch veel liever bij het vrouwtje op de bank.

Guiseppes naam was hem op het lijf geschreven: een charmeur puur sang was hij. Uiterst bescheiden, maar op geraffineerde wijze wist hij iedereen feilloos om z’n prachtige witte handjes te winden. Een lievere kat dan Guiseppe kan een mens zich niet voorstellen.

Zó vroeg, zo jong afscheid van jou moeten nemen, Guiseppe, het heeft mijn hart verscheurd. Je laat een enorme leegte achter en het gemis is met geen woorden te beschrijven. Nooit meer in je mooie lieve blauwe oogjes kunnen kijken, het verdriet is haast ondraaglijk. Mijn mooie man, mijn held, mijn vriend, mijn maatje……………….. geen dag uit mijn gedachten, voor altijd in mijn hart.

 

Beweeg met de muis over de foto’s en klik om de vergroting te zien.